Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

LV01

Carfac C.

De oplossing bij uitstek voor automotive bedrijven! 

Bijna 35 jaar expertise, gebundeld in een totaaloplossing die je toelaat om jouw bedrijf efficiënt te sturen.  Maak gebruik van onze ERP software die je meeneemt van CRM tot facturatie.  Kies zelf welke modules voor jou interessant zijn, wij zorgen voor een performante ondersteuning!  Als referentie in de markt, bieden wij jou de flexibiliteit om de oplossing te laten groeien samen met jouw bedrijf.  Maak een keuze tussen onze Basic, Business of Professional oplossingen en betaal dus enkel voor wat jouw bedrijf nodig heeft.    

LV01

Carfac M.

De oplossing bij uitstek voor bedrijven in de machinerie, industrie, constructie en agricultuur.

Al meer dan 30 jaar ondersteunen wij met onze Carfac M versie, de specifieke noden die jou als machinerie, industrie of landbouw klant heeft. Als partner van verschillende specifieke toeleveranciers uit de sector, proberen wij elke dag opnieuw, voor jou het verschil te maken. 

Maak gebruik van onze ERP software die jou ondersteund van CRM tot facturatie.  Kies zelf welke modules voor jou interessant zijn. Als referentie in de markt, bieden wij jou de flexibiliteit om de oplossing te laten groeien samen met jouw bedrijf.  Maak een keuze tussen onze Basic, Business of Professional oplossingen en betaal dus enkel voor wat jouw bedrijf nodig heeft.    

LV01

Mobiele applicaties Carfac M.

De mobiele applicatie van Carfac M verlicht de werkdruk van uw werknemers en uzelf. Verlies niet langer tijd aan het beheer van uw gegevens. Deze applicatie is een must bij het stockbeheer, de verwerking van de werkorders, de opvolging van de klanten en de leveranciers, de tijdsregistratie en het digitaal aftekenen.

LV01

On Time.

De On Time module biedt u een complete oplossing voor de planning van uw werkplaats.

Overzichtelijk, compleet en efficiënt!

Via het intuïtieve elektronische planbord navigeert u gemakkelijk door de uurroosters,taken of capaciteitsplanning.  Volg op de voet wat er gebeurt in jouw atelier!

Onze module synchroniseert met uw volledige Carfac database, u kunt dus tegelijkertijd en zeer efficiënt, uw klanten- en wagengegevens raadplegen zonder te moeten switchen. Een efficiëntere werking resulteert doorgaans in een verbeterde service en bijgevolg een gelukkigere klant omwille van een kortere wachttijd. 

Be happy, be On Time!

Overtuigd? Ontdek onze oplossingen.