Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

4 vragen aan onze partner Companyweb.

Companyweb is een specialist op het vlak van bedrijfsinformatie in België. U krijgt inzage in het risico, de overlevingskansen, de betalingscapaciteit, de winstgevendheid, stabiliteit en andere sleutelfactoren van alle Belgische bedrijven.

 

Voordelen Companyweb?  

In deze turbulente tijden is het, meer dan ooit, belangrijk om de financiële gezondheid van je klanten en leveranciers te kennen. Je wilt immers weten of de facturen betaald zijn en de diensten geleverd zullen worden. 

Companyweb is de specialist op vlak van bedrijfsinformatie in België. Je krijgt op een éénvoudige en duidelijke manier inzage in de financiële gezondheid, aanbevolen kredietlimiet, risico’s,  stabiliteit en tal van andere sleutelfactoren met betrekking tot de Belgische bedrijven.  

Er is geen financiële kennis nodig om je weg te vinden op ons platform. Hierdoor kan je zelf beoordelen of je met een gerust hart zaken kan doen met de andere partij. 

Companyweb verwerkt dagelijks alle wijzigingen betreffende Belgische ondernemingen. Zo beschik je steeds over de meest recente gegevens van je klanten en leveranciers in je Carfac omgeving en ook op ons platform.  

Met Companyweb ga je voor financiële gemoedsrust

 

Waarom Companyweb integreren in Carfac? 

Carfac haalt de gegevens van Companyweb rechtstreeks op in de klanten- en leveranciersfiches en breidt deze gevoelig uit.  

Met de integratie kan je in één oogopslag de actuele gezondheidssituatie van je klanten en leveranciers raadplegen. Klantenfiches worden automatisch verrijkt op basis van het btwnummer nummer: de gezondheidsbarometer, bedrijfsstatus, kredietlimiet, cijfers uit de jaarrekening én waarschuwingen voor een risico op een faillissement. Wil je nog meer details over het bedrijf inkijken en zien wie er achter het bedrijf zit? Klik dan vanuit de fiche rechtstreeks door naar het gedetailleerde handelsrapport van Companyweb.  

Met deze waardevolle informatie kan je elk bedrijf persoonlijk evalueren en weet je met wie je zakendoet! 

 

Hoe kan de gebruiker deze dienst nog beter benutten? 

Raadpleeg via het Companyweb icoontje in uw klantenfiche, de actuele gezondheidssituatie bij het opstellen van elke nieuwe offerte. Zo vermijd je risico’s en weet je steeds hoe het met je klant gesteld is! 

Wil je weten hoe snel jouw klanten hun facturen betalen? Ook dat kan vanuit Carfac! Deel zelf gemakkelijk en veilig het betaalgedrag van je klanten met Companyweb en krijg gratis toegang tot de betalingservaring van uw eigen klanten en leveranciers. Aan de hand van deze informatie kan je slechte betalers meteen detecteren en bewust kiezen om striktere betaalvoorwaarden te hanteren of geen contract af te sluiten.  

Tenslotte kan je het volledige klantenbestand in opvolging plaatsen bij Companyweb en automatisch updates ontvangen per mail of in een dashboard telkens er zich wijzigingen voordoen. Zo ben je steeds op de hoogte van een daling van de kredietlimiet of gezondheidsscore, van de opening van een faillissement, een adreswijziging en nog veel meer.   

 

Activeer eenvoudig de integratie en test ze meteen gratis uit!   

https://www.companyweb.be/integrations/35/carfac?page=integrations-discover

  

Meer weten over deze koppeling?

Contacteer sales@carfac.com