Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

Klant in de kijker: DCT

 

 

Wie is DCT?

DCT is een merkonafhankelijke garage gespecialiseerd in Duitse Premium merken. Als autoliefhebber kan je hier ook terecht voor andere topmerken zoals Land Rover, Aston Martin en Ferrari. 

Opgericht in 2008 heeft DCT ondertussen 3 vestigingen met prachtige showrooms. Je kan de topwagens bezichtigen in Wielsbeke, Maldegem en sinds 2022 ook in Mechelen. 

Wij dragen persoonlijke aanpak, klantentevredenheid en topservice hoog in ons vaandel. Het bewijs kan je in de verschillende Google reviews lezen 😊. 

 

Hoe lang ben je klant? 

Voor 2018 gebruikten we een ander pakket (Expert/M). Voor ons was het pakket te beperkt om efficiënt te kunnen werken als autobedrijf. Op aanraden van onze boekhouder hebben we Carfac leren kennen. 

 

Welke modules/koppelingen gebruik je? 

Op dit moment gebruiken we voornamelijk de boekhoudkundige functionaliteiten. Andere mogelijkheden als bandenhotel en vervangwagens moeten we eens grondig bekijken want we weten dat dat ons efficiënter kan maken. 

 

Met welke functies mogen we nooit stoppen? 

Met de geïntegreerde boekhouding hebben we een ideale alles in één pakket. Diverse dagboeken, btw-aangiften,… allemaal op maat voor een garage bedrijf. 

 

Welke indruk laat Carfac bij u achter? 

Voornamelijk gebruiksgemak. Wij hebben bij de opstart een opleiding van 2,5 dag gehad. Carfac maakt het ons eenvoudig om een nieuwe collega of zelfs een nieuwe vestiging op te leiden. 

 

 

 

 

Overzicht van de Carfac C modules:

Carfac-C-modules/